Is there a way to display the sub-sub-categories as part of the subcategory_listing for the CTGY Page template? I have a Toolkit snippet version but it needs to be converted.
Code:
<!-- BOF Sub Sub Top Links --> <mvt:item name="toolkit" param="parentcat|pccount" /> <!-- check for parent cats //--> <!-- check for 1st level subcats //--> <mvt:item name="toolkit" param="subcat|ccount|g.Category_Code" /> <mvt:if expr="ccount GT 0"> <div class="subcategory-listing col-md-12 container-fluid clearfix"> <mvt:foreach iterator="sub_category" array="sub_categories"> <div class="col-md-4 col-sm-4 col-xs-12 subcategory-wrapper"> <mvt:if expr="g.Category_Code EQ l.settings:sub_category:code"> <a href="&mvt:category:link;#&mvt:sub_category:code;">&mvt:sub_category:name;</a> <mvt:else> <a href="&mvt:category:link;#&mvt:sub_category:code;"><b>&mvt:sub_category:name;</b></a><br /> </mvt:if> <!-- check for 2nd level subcats //--> <mvt:item name="toolkit" param="subcat2|ccount2|l.all_settings:sub_category:code" /> <mvt:if expr="ccount2 GT 0"> <mvt:foreach iterator="sub_category2" array="sub_categories2"> <mvt:if expr="g.Category_Code EQ l.settings:sub_category2:code">&mvt:sub_category2:name;<br /> <mvt:else> <div style="padding-left:5px;"> <a href="/&mvta:category:code;.html#&mvt:sub_category2:code;">&mvt:sub_category2:name;</a> </div> </mvt:if> </mvt:foreach> </mvt:if> </div> </mvt:foreach> </div> </mvt:if>
Comment